Kompressionsstrømper

 

Vi forhandler SockWell kompressionsstrømper.

Strømperne er produceret i en unik kombination af 32% merinould og 32% bambus. Resten er stretchnylon og spandex, som giver strømpen kompression og styrke. Med denne unikke kombination får du en strømpe, som er kløfri, temperaturregulerende, antibakteriel og lugtfri. Samtidig med at strømpen er blød, hudvenlig og elastisk. 

Kompressionsstrømper giver komfort og støtte til daglig brug. De er ideelle, når du skal stå eller sidde i en længere periode – under lange flyvninger eller køreture, under graviditet, under og efter sport eller bare derhjemme som vidunderlige komfortstrømper. 

Kompressionsstrømper sikrer optimal blodcirkulation. De bidrager til en mere vital overordnet følelse og hjælper blandt andet med at forhindre trætte eller rastløse ben, åreknuder, trombose samt hævede fødder og ankler. 

Sockwells moderigtige kompressionsstrømper fås i klasse 1 (let kompression) og klasse 2 (fast kompression). Strømperne behøver kun vask hver tredje til fjerde dag ved 30-40 grader med almindeligt vaskemiddel. Strømperne krymper ikke, taber ikke farve og får ikke fnuller.

VELEGNET TIL ALLE – HVOR SOM HELST, NÅR SOM HELST

Strømperne fås i dame- og herrestørrelser i mange flotte farver og mønstre.

Du kan læse mere om strømperne her: 
SockWell Kompressionsstrømper – Folder

 

Find klinikken her

Rådhus Allé 12, 3650 Ølstykke
Kun få minutters gang fra S-tog og busholdeplads ved Ølstykke Station og gratis parkering lige ved klinikken.