Har jeg brug for indlæg?

Sport og motion er fascinerende, men desværre bringer sporten også mange skader og lidelser med fra ben og ryg. Det er ofte fejl i bygningen af fødder eller underben, der medføre gener som overbelastning af muskler sener og led.

Mange af disse problemer kan du forebygge og ændre på, ved hjælp af korrekt individuelt fremstillede indlæg samt en god vejledning omkring udstrækning af muskel og sener samt øvelser som kan styrke foden muskler.

Er du en af de mange, der oplever smerter i knæene når du går eller løber, kan det være et tegn på, at du måske har en fejlstilling i dine fødder. Ofte kan smerter i knæ, hofte, lænd eller ryg nemlig stamme fra et problem i dine fødder. Fejl af denne type kan oftest afhjælpes med et individuelt fremstillet indlæg. Er du platfodet, har en høj vrist eller en nedsunken forfod vil et indlæg også kunne hjælpe dig.

Passer dit fodtøj eller har du brug for indlæg?

Hvis du ønsker specielt tilpassede fodindlæg er det vigtigt, at skoene passer til dine fødder. Du skal være opmærksom på at dit indlæg måske ikke passer til alle dine sko, så det kan være at det er nødvendigt med flere typer indlæg eller en anden type sko. Det kan Klinik for fodterapi også hjælpe dig med at finde ud af. Huske altid det er skoene, der skal passe til dine fødder og ikke omvendt, også selv om du ikke har brug for indlæg.

Bestil tid til forundersøgelse her.